contacta amb nosaltres

Associació d'Artistes del Clot-Camp de l'Arpa - Barcelona

aacca08@gmail.com

AACCA (c). Amb la tecnologia de Blogger.

Segueix-nos

3 de març del 2011

EXPOSICIÓ EMILIO DURAN A L'EAMP 4-3-2011

Hola a todos!
Os espero el día 4 de marzo a las 20:00h en el Espai Antoni Miró Peris para la inauguración de la exposición Petites Col.leccions.
Allí nos vemos! ;)
Un fuerte abrazo
Emilio ;)

 En aquesta col·lecció de fotografies l’artista Emili Duran és capaç de conjugar, la verticalitat d’alguns edificis dels segles XX i XXI, amb la treballada arquitectura modernista. Com en una família, quan es vol immortalitzar un esdeveniment en una fotografia i es veuen les diferents generacions en perfecta harmonia.
El seu àlbum és una grata sorpresa. Contrallums, imatges inèdites i d’altres programades i treballades… Diferents angles de visió i perspectives que a molts de nosaltres ens passarien per alt. Però l’Emili ho transforma en música visual, ja que l’instrument, per donar vida a totes les partitures (la seva càmera) viatja amb ell, sempre.
Així, pot plasmar tota mena d’instantànies i gaudir. Ens pot fer arribar la veu de la seva sensibilitat i talent, mitjançant el ventall de formes, colors, atreviment i personalitat, en aquest món tan ric i sense límits, i amb un “ clic “ ens deixa un missatge visual i fa volar la nostra imaginació.
 



Del 4 al 31 de març
Inauguració 4 de març 20:00 h
Espai Antoni Miró Peris
Pl. Carme Monturiol, 10 (Degà Bahí / Nació)
<M> Clot L2, sortida Sibelius
Entrada gratuïta

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris