contacta amb nosaltres

Associació d'Artistes del Clot-Camp de l'Arpa - Barcelona

aacca08@gmail.com

AACCA (c). Amb la tecnologia de Blogger.

Segueix-nos

29 de juny del 2011

Inaugurat ART 100X100, per Elena Almeda

 El passat diumenge dia 26 de Juny, va tenir lloc en el restaurant Pull´s&Ibèrics de Blanes, davant de La Palomera una inauguració col·lectiva de pintura titulada “ART 100 x 100“ conduïda pel president de “L’Associació d’Artistes del Clot i Camp de l’Arpa“de Barcelona, Manuel Díaz Castedo, pintor i escultor al mateix temps.

Aquesta exposició, plena de color i diversitat i majoritàriament dins de l’abstracció, amb la tècnica de l’acrílic, va unir als seus components, en els moments més agradables de tot el procés, perquè aquesta petita orquestra de pintors que portava assajant durant dos mesos, afinés al màxim les seves composicions.
Els primers apunts van estar conduits pel nostre “director“ i vam tenir dos assajos previs, en conjunt, per què quan arribés l'esperat dia, el nostre públic quedés complagut, podent transmetre’ls la música de les nostres partitures de 100 x 100.

A més, hem de ressaltar la presència d’un pintor amic, arribat per l’ocasió des de Cieza (Murcia) per estar entre nosaltres, col·laborant amb una obra creada per aquest esdeveniment (com un més) titulada “El sonido del agua“.

També hem comptat amb la presència d’un grup d’amics pintors del Baix Llobregat (membres de la E.F.A.) un col·lectiu molt solidificat i actiu, que molt amablement han accedit a compartir amb nosaltres aquesta diada cultural. Els hi estem molt agraïts.
No seria just deixar els seus noms en l’anonimat, ja que a més van ser els guanyadors, aquest 24 de Juny, del concurs de Pintura que un any més i per aquestes dades es celebra a St. Joan Despí.
José Antº Flores de Cornellà, Albert Barbeta de Corbera de B. i Lluis Navalón de Cornellà.
Per aquest mateix ordre, van ser els guanyadors del concurs del 2011, encara fresc.
I Enrica Sànchez, pintora vinguda des de Vallirana.
També donem les gràcies als familiars i amics que els van acompanyar.

Aquesta jornada cultural i festiva va concloure amb un dinar de germanor a primera línea de mar.…I aquesta immensurable massa d´aigua salada, definida per l’horitzó, també va col·laborar amb la seva obra gegant, plena de vida, moviment i diferents tonalitats, oferint als nostres ulls la magnitud de la seva bellesa, poder i força. Mai li cal signar la seva obra.

Esperem i desitgem que aquesta trobada de pintors de diferents punts de la comarca, faci que l’orquestra s’ampliï i aconseguim portar la nostra música pictòrica arreu.
 
Elena Almeda

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris