contacta amb nosaltres

Associació d'Artistes del Clot-Camp de l'Arpa - Barcelona

aacca08@gmail.com

AACCA (c). Amb la tecnologia de Blogger.

Segueix-nos

24 d’abril del 2013

Exposició DESNONATS al Centre Cultural La Farinera del Clot

L’Associació d’artistes del Clot-Camp de l’Arpa pren com a tema per l’expressió artística el “desnonament”, fenomen social del que es parla constantment en tots els medis de comunicació. 

Altres actuacions a nivell individual o col·lectiu s’enfronten directament amb els aspectes polítics, econòmics i/o socials del desnonament mitjançant l’acte o la paraula. 

Nosaltres intentarem fer-ho a través d’unes imatges que esperem parlin i actuïn per si mateixes com un repte col·lectiu construint una instal·lació amb 300 caixes de cartró i així mateix com un repte individual mitjançant aportacions individuals que donin visions complementàries del que representa per a l’individu, la família i la societat la pèrdua o la manca d’habitatge. 

Aquestes caixes representen l’element contenidor de totes les situacions i records de les nostres vides. Els sentiments de pèrdua, por, decepció, impotència, desesperança esdevenen continguts dintre d’aquestes caixes de cartó que construeixen a les hores vivendes, edificis, la ciutat i a la fi la nostra societat. 

Aquesta proposta conjunta entre artistes ens apropa amb sensibilitat a aquesta realitat social utilitzant diverses formes d’expressió artística tot obrint-les al públic i a la participació popular, fins i tot durant el temps de muntatge.






0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris